Call Us:+6017-3030 990

LUXURY CAR RENTAL | KERETA SEWA | CAR RENTAL SUBANG JAYA | SERI KEMBANGAN | KELANTAN | TRAVEL & TOURS | CUTI-CUTI MALAYSIA | KERETA SEWA CUTI SEKOLAH | VELLFIRE ALPHARD MERC CLA 250 CAMRY ACCORD CRV VIOS BEZZA EXORA ALZA FOR RENT | EVENT | WEDDING | BUSINESS TRIP | CHAUFFEUR SERVICES | AIRPORT TRANSFER

Home  /  Uncategorized  /  LUXURY CAR RENTAL | KERETA SEWA | CAR RENTAL SUBANG JAYA | SERI KEMBANGAN | KELANTAN | TRAVEL & TOURS | CUTI-CUTI MALAYSIA | KERETA SEWA CUTI SEKOLAH | VELLFIRE ALPHARD MERC CLA 250 CAMRY ACCORD CRV VIOS BEZZA EXORA ALZA FOR RENT | EVENT | WEDDING | BUSINESS TRIP | CHAUFFEUR SERVICES | AIRPORT TRANSFER

6.Nov, 2017 0 Uncategorized

LUXURY CAR RENTAL | KERETA SEWA | CAR RENTAL SUBANG JAYA | SERI KEMBANGAN | KELANTAN | TRAVEL & TOURS | CUTI-CUTI MALAYSIA | KERETA SEWA CUTI SEKOLAH | VELLFIRE ALPHARD MERC CLA 250 CAMRY ACCORD CRV VIOS BEZZA EXORA ALZA FOR RENT | EVENT | WEDDING | BUSINESS TRIP | CHAUFFEUR SERVICES | AIRPORT TRANSFER

 

Salam Sejahtera,

   Akhirnya CUTI SEKOLAH HUJUNG TAHUN sudah pun bermula. Bolehlah merancang untuk pergi bercuti merehatkan minda….. Maklumlah aktiviti sepanjang tahun memang banyak.. Tambah-tambah nak hujung tahun lagilah macam-macam pula aktiviti yang kena buat..

Tak cukup kaki tangan nak buat semuaa.. bila ada peluang bercuti, silalah ambil peluang ni untuk bercuti dan enjoy puas-puaskan hehehe

 www.trinadi.my

So, dimana DESTINASI PERCUTIAN hujung tahun anda? Ada rakan-rakan yang saya dengar dan baca status dalam FB pergi bercuti ke luar negara. Amboii murah rezeki awaknya heheh… Ada yang ke Indonesia, ada yang nak ke Singapura.. Tak kurang juga ramai yang pilih nak bercuti dalam negara sahaja.. Bagus juga melabur untuk negara sendiri. Saya  errrr tak pasti nak kemana hehehe.

Tapi, kalau bercuti dalam negara, cuaca di Malaysia sekarang tak dapat nak dijangka. Sekejap panas terik, tiba-tiba saja langit mendung dan hujan… Meleret-leret pula hujannya. Sampai ada kawasan yang dilanda banjir. Hmm nak bercuti pun risau sebab takut kawasan yang kita pergi tu banjir pula. Masa inilah khidat ramalan kaji cuasa sangat-sangat diperlukan.

Bukan bergantung sepenuhnya pada ramalan, nama pun ramalankan, kadang betul kadang salah Cuma kita ada panduan serba sikit tentang cuaca tempat yang kita nak pergi tu. Barulah percutian bersama keluarga ataupun rakan-rakan tidak terganggu. Betul tak? Haaa lagi pun demi keselamatan juga. Bayangkan kala kawan yang kita pergi bercuti tu dilanda banjir? Keselamatan diri dan ahli keluarga turut berisiko.. So kalau nak pergi bercuti, keselamatan juga perlu dijaga. Haa barulah percutian itu lebih bermakna. Fikir-fikirkan….

Untuk pengetahuan anda semua yang nak pergi bercuti dalam #Malaysia dan tiada kenderaan untuk bercuti? Kami ada menawarkan perkhidmatan #KeretaSewa yang #Tiptop dan #Berbaloi untuk anda sekeluarga.

 

Kami ada disekitar Subang JayaSeri Kembangan & Kota Bharu. Haa yang mana dah plan nak meneroka negara kita hujung tahun ini boleh BOOKING kereta dengan kami. Kami juga ada kereta daripada #budget sehingga #luxury dengan mengikut #budget anda heheh .. Nak tahu rate price klik SINI … Yang baru balik daripada Malaysia di Airport Klia Klia2 atau Airport Sultan Ismail Petra juga kami alu-alukan untuk membawa kereta kami dengan seronoknya….

>>> Branch Subang Jaya | 013-404 0330 |  Maps Trinadi Subang Jaya

>>> Branch Seri Kembangan | 013-303 0253 | Maps Trinadi Seri Kembangan

>>> Branch Kota Bharu | 013-414 0110 | Maps Kota Bharu

>>> HeadQuarters | 017-303 0990 | sales@trinadi.my


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *